LADING

About

Zovem se Mirna i imam 28 godina.

Diplomirala sam na Umjetničkoj Akademiji u Osijeku, smjer slikarstvo. Područje umjetnosti kojim se bavim, između ostalog, osim slikarstva obuhvaća i fotografiju, crtež te grafiku.

Lice je još samo jedna ekstenzija površine na koju želim prenijeti svoju estetiku. U području makeup umjetnosti sam samouka i smatram da uvijek postoji prostor za napredak. Blog je dio tog procesa učenja, segment koji će ga učiniti zanimljivijim i produktivnijim te omogućiti kontakt sa svima onima koji dijele istu strast.
Uloga ovog bloga je spojiti sve moje interese i prenijeti ih na što kvalitetniji mogući način.

Ukoliko imate pitanja, kontaktirati me možete klikom na CONTACT u sidebaru ili na petrovic[dot]mirna[at]gmail[dot]com

Na gornjem linku možete i rezervirati svoj termin za profesionalno šminkanje. Trenutno se nalazim u Osijeku (blizu centra), ali moguć je i dolazak na druge lokacije. Za sve ostale informacije slobodno mi se obratite putem maila.

__________________________________

For my English speaking readers;

My name is Mirna and I’m a 28 year old, Master of Fine Art and professional makeup artist. Aside from painting, my other means of artistic expression include photography, drawing and printmaking.

I regard human face as a surface, a canvas, in which I may express my sense of aesthetics. Being a self-taught makeup artist I find that there is always a way to further advance my craft. This blog represents a part of that advancement process, a way in which I may improve myself in a more fun and productive way while staying in touch with other people who share the same passion.

Any questions that you may have can be answered by clicking on the CONTACT page in the sidebar or by sending me a direct message at: petrovic[dot]mirna[at]gmail[dot]com
All comments and critiques are more than welcome!

Mirna P